Dominika Tompa Majcen - naša zgodba

Ustanoviteljica in CEO:

Dominika Tompa Majcen, mag. farm.
Slovenska inovatorka

  • Vodja razvoja in raziskav
  • Direktor podjetja: Registracija, Upravljanje, Prodaja in Distribucija
  • Urejanje ISO, CE in MD in ostalih standardov in certifikacij
  • 22 let izkušenj v vodilnih mednarodnih farmacevtskih podjetjih

Dominiko Tompa Majcen so že v mladosti zanimale teme tako s spodročja medicine kot farmacije. Izbrala je študij na Fakulteti za farmacijo v Ljubljani, vendar so jo neizpolnjene želje po stiku z medicino usmerile v opravljenja diplomske naloge na inštitutu za patofiziologiji na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Že naslednji dan po opravljeni diplomi je začela  svojo 22 letno kariero v farmacevtskih multinacionalkah, kar jo je popeljalo skozi različna medicinska področja in zdravljenja. Po letih dela in nabiranja raznovrstnih izkušenj se je pojavila možnost in izziv za ustanovitev lastnega podjetja. Tako je decembra 2014 nastalo razvojno-raziskovalno podjetje ENIKAM, s svojimi lastnimi izdelki na osnovi aktivnih kisikovih spojin. Sledilo je obdobje intenzivnega raziskovanja, razvijanja formulacij, iskanja primernih partnerjev za razvoj in proizvodnjo. Nastali so edini izdelki v Evropi, registrirani in patentirani na osnovi aktivnih kisikovih spojin.

Osebni moto: „Zame je ključnega pomena to, da delam stvari, ki me veselijo in da je namen dober ter služi ljudem v korist in pomoč. Pri tem ni vprašanje časa kako dolgo in s koliko vloženega truda boš dosegel svoj cilj. Pri stvareh, ki jih delaš z dušo in ko počneš nekaj koristnega za ljudi, je vse lahko in vse mogoče. Če je moto dober namen, trud in znanje, mislim da na poti k uspehu ni ovir.“ Dominika

Dominika Tompa Majcen - naša zgodba
Inovativnost in neprimerljivost naših izdelkov OXILVER in OROXID je zapisana v njihovi revolucionarni sestavi, ki temelji na komplementarnem učinku aktivnega kisika z dodatnimi sestavinami, ki zagotavlja visoko čistost, varnost in podobnost delovanja z biološkim sistemom našega telesa.