-10%

OXILVER® Nail solution za nohte 100 ml

Pršilo za nego in pomoč pri lajšanju težav na nohtih. prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno

 Pršilo za nego in obnovo nohtov in obnohtne kože:

 • regenerira,
 • oksigenira,
 • čisti in dezinficira,
 • izboljša strukturo,
 • povrne trdnost in sijaj,
 • pomaga pri obnovi poškodovanih nohtov.

27.99

Predračun
Po povzetju
Diners
Maestro
Mastercard
Paypal
Visa

Opis

OXILVER® Nail solution za nohte združuje znanje medicine, farmacije in moderne kozmetologije ter predstavlja učinkovito inovativna kombinacijo aktivnih kisikovih spojin, ionskega srebra in pantenola za regeneracijo in popolno oskrbo nohtov in obnohtne kože z aktivnim kisikom. 

OXILVER® Nail solution za nohte je v pomoč zlasti pri:

 • izboljšanju trdnosti in strukture nohtov,
 • hitrejši obnovi nohtov,
 • hidraciji in oksigenaciji,
 • ohranjanju zdravega in svetlečega videza nohtov,
 • blaženju simptomov različnih neželenih procesov na nohtih, ki nastanejo kot posledica raznih sprememb (bakterijska ali glivična okužba, poškodbe).

Inovativna kombinacija s procesom oksigenacije pomaga pri različnih neželenih spremembah na nohtih in obnohtni koži ter vidno izboljša njihov videz.

LASTNOSTI:

 • ne vsebuje nanodelcev in CMR (rakotvornih, mutagenih in reprotoksičnih) snovi
 • varen, brez stranskih učinkov (tanjšanje kože, alergične reakcije, mastenje kože)
 • v obliki raztopine, ki ne masti kože in nohtov, temveč vlaži, mehča in neguje
 • idealna kombinacija vsem obstoječim kremam, losjonom in gelom
 • način uporabe je enostaven in priročen
 • primeren za vse tipe nohtov in kože
 • primeren za nego nohtov pri odraslih in mladostnikih

OXILVER® izdelki zagotavljajo visoko čistost in kakovost aktivnih kisikovih spojin, s čimer omogočajo varno in učinkovito uporabo za vse generacije.

PANTENOL:

Dodatna sestavina pantenol dostavlja vlago v notranjost nohtov in globje plasti kože ter deluje regenerativno. Ob stiku z nohti in kožo se pretvori v pantotensko kislino (vitamin B5), ki pomaga pri izboljšanju trdnosti nohta. OXILVER® Nail pršilo na ta način pomaga pri celoviti zaščiti in obnovi poškodovanih nohtov ter izboljša hidracijo, strukturo in njihovo prožnost. Nohti postanejo bolj trdni, svetleči in manj lomljivi, koža pa bolj prožna, elastična ter mehka.

OXILVER® izdelki nohte in kožo čistijo, negujejo, hidrirajo, regenerirajo in oksigenirajo.

OXILVER® Nail solution za nohte – povezani članki:

Težave kože

NAČIN UPORABE

OXILVER® Nail pršilo razpršite v zadostni količini po želenem predelu nohtov in kože tako, da tretirano mesto povsem navlažite. Raztopino nanesite vsaj 2 do 3-krat dnevno. Razpršujte iz razdalje približno 5 cm tako, da pritisnite na razpršilo 2 do 4-krat zaporedoma. Ob nanosu raztopine na noht in kožo se lahko pojavi penjenje, kar kaže na sproščanje aktivnega kisika. Mesta nanosa ni treba brisati ali izpirati; počakajte le, da se osuši.

Za ohranjanje zdravega videza nohtov in obnohtne kože se priporoča redna uporaba izdelka OXILVER® Nail pršila več tednov oziroma vse dokler poškodovana površina nohta ne preraste.

Gre za mehanizem oskrbe nohtov in kože z aktivnim kisikom. Ob stiku raztopine s površino telesa se sprosti aktivni kisik v obliki številnih drobnih mehurčkov, ki površino čistijo, negujejo, hidrirajo in oksigenirajo.<> Pojav penjenja na predelu nanosa raztopine je lahko pokazatelj sprememb zaradi prisotnosti mikrobov kot so glivice ali bakterije.

SESTAVA

OXILVER® Nail pršilo vsebuje: Aqua, Hydrogen Peroxide*, Panthenol, Ionised Silver, Parfum, Propylene Glycol, Triacetin.

Ne vsebuje nanodelcev in CMR (rakotvornih, mutagenih in reprotoksičnih) snovi.

vodikov peroksid je pridobljen po posebnem zahtevnem tehnološkem postopku in je prečiščen ter stabiliziran s »food grade« stabilizatorjem do najvišje stopnje čistosti. Tako pridobljene oksidne spojine predstavljajo najboljši približek biološke oblike vodikovega peroksida, ki ga proizvajajo naše imunske celice. Zato ga celice prepoznajo in sprejmejo kot sebi lastnega, v obliki aktivnih kisikovih spojin. Izdelek je tako varen, primeren za otroke in odrasle.

Pantenol kot dodatna sestavina dostavlja vlago v notranjost nohtov in globje plasti kože ter deluje regenerativno.

PREVIDNOSTNI UKREPI in OPOZORILA

OXILVER® Nail pršilo je namenjen za zunanjo uporabo. Shranjujte pri temperaturi od 5°C do 25°C ter zaščiteno pred svetlobo. Če izdelek pride v stik z očmi, jih takoj izperite pod tekočo vodo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “OXILVER® Nail solution za nohte 100 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja