-20%

Set za dnevno ustno nego

Pršilo in raztopina za občutljivo ustno sluznico. prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno
Paket za vzdrževanje ustne higiene in pomoč pri vnetjih občutljive ustne sluznice. Vsebina:Oroxid sensitiv raztopina in
Oroxid sensitiv pršilo

21.60

Predračun
Po povzetju
Diners
Maestro
Mastercard
Paypal
Visa

Opis

Set za dnevno ustno negoMoč kisika za zdravje vaše ustne votline

Kaj sestavlja set za dnevno ustno nego?

OROXID® sensitiv je inovativna oralna raztopina na osnovi aktivnih kisikovih spojin. Gre za nov mehanizem delovanja, ki oksigenira, regenerira in dezinficira ustno votlino.

OROXID® sensitiv je namenjen otrokom in vsem, ki imajo občutljivo ustno sluznico. To pomeni, da so vedno iščejo  in uporabljajo posebne zobne paste in ustne vode, ker jih vse draži in peče. Lajša in preprečuje bolezni obzobnih tkiv ter se priporoča pri vsakodnevni ustni higieni, zlasti pri posameznikih z ortodontskimi aparati, vsadki in protezami. Pomaga tudi pri preprečevanju zobnih oblog, obarvanosti, zadahu in aft.

Raztopina OROXID®  250 ml je primerna za uporabo doma in kot pomoč pri tretiranju težav v ustni votlini, saj takrat potrebujemo večjo količino oralne raztopine.

Pršilo OROXID® 100 ml je namenjeno lažjemu prenašanju izdelka pri ljudeh, ki morajo čistiti in spirati ustno votlino tudi preko dneva: mladina s fiksnimi zobnimi aparati, ljudje s slabim zadahom, aftami. OROXID® v obliki 100 ml plastenke je primeren tudi za potovanja z letalom.

Raztopina OROXID® je edina v Evropi registrirana kot medicinski pripomoček za preprečevanje in zmanjševanje parodontalne bolezni ter zdravljenje vnetij v ustni votlini. Ker ne vsebuje alkohola in klorheksidina, je varna, učinkovita za odrasle in otroke, tako za občasno kot tudi vsakodnevno oz. dolgotrajno uporabo.

Izdelki Oroxid

Izdelki OROXID® prinašajo popolnoma nov mehanizem delovanja, ki poškodovane dlesni in sluznico oskrbijo s kisikom, jo oksigenirajo, negujejo in obnavljajo. Stik raztopine z ustno sluznico vodi v ciljano uničenje škodljivih mikroogranizmov. Istočasno se sprosti aktivna oblika kisika, ki jo opazimo kot rahlo penjenjeMehurčki mehanično čistijo in debrijo vneta področja ter blagodejno delujejo na mikrookolje poškodovane sluznice. Zmanjša ali odstrani se vnetje, slab zadah, obloge na jeziku in zobeh. Raztopina zlahka prehaja do težko dostopnih mest  pod dlesnijo ali med zobmi, ki jih z uporabo zobne ščetke ne dosežemo. Zato je izrednega pomena vsakodnevna uporaba OROXID® raztopine, da lahko zagotovimo ustno higieno teh težko dostopnih mest. OROXID® s procesom oksigenacije in regeneracije pripomore k zmanjšanju vnetja in hitrejši obnovi prizadete površine.

V raztopino je dodana  mešanica zelišč Actipone® (ingver, ameriški slamnik in mirta), ki dopolnjuje delovanje aktivnih kisikovih spojin, zavira razmnoževanje škodljivih bakterij in nalaganje zobnih oblog.

Set za dnevno ustno nego – povezani članki:

Težave ustne votline

NAČIN UPORABE

OROXID® sensitiv oralna raztopina 250 ml se pri vnetnih stanjih priporoča 2 do 3-krat na dan, za preventivne namene in vzdrževanje dobre higiene ustne votline pa 1 do 2-krat na dan. Izdelek uporabljajte najbolje med ali po opravljenem ščetkanju zob. Približno 10 ml tekočine (vsebino dveh zamaškov) nalijte v kozarec, jo žvrkljajte približno 30 sekund in izpljunite. Ni potrebno izpirati.OROXID® sensitiv oralno pršilo 100 ml se pri vnetnih stanjih priporoča 2 do 3-krat na dan, za preventivne namene in vzdrževanje dobre higiene ustne votline pa 1 do 2-krat na dan. Izdelek uporabljajte najbolje med ali po opravljenem ščetkanju zob. Razpšite raztopino v ustno votlino s 3 do 4 pritiski na pršilo, jo žvrkljajte približno 30 sekund in izpljunite. Ni potrebno izpirati.

Ob stiku OROXID® sensitiv raztopine s sluznico  se sprosti aktivni kisik v obliki niza drobnih mehurčkov, ki se lahko čuti kot blago penjenje v ustih. Zaradi svojih mehaničnih lastnosti in sproščanja kisika vpliva na mikrookolje poškodovane sluznice.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set za dnevno ustno nego”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja