MEDIJI O NAS

Tudi mediji o nas kdaj kaj napišejo, poročajo in posnamejo. Najdete nas lahko tako v revijah, radio postajah kot tudi za malimi ekrani!

Iz aprilske številke revije Bogastvo zdravja

Na spodnji povezavi si lahko prelistate revijo Bogastvo zdravja. Na strani 15 pišemo tudi o tem, da ne smemo pozabiti na stopala in nohte, ki v teh mesecih še niso toliko izpostavljeni in vidni. Če želimo imeti lepa in zdrava stopala oziroma se želimo izogniti resnim zdravstvenim zapletom, je redna nega nog nujna. OXILVER nail za nego nohtov deluje blago antiseptično in tako pomaga pri obnovi nohtov, ki so prizadeti zaradi bakterijske glivične okužbe ali poškodbe.

Do revije lahko dostopate tukaj.

Bogastvo zdravja, Oroxid za nego ustne votline

Do zdravega in lepega nasmeha ni bližnjice. Takoj ko postane temeljita in ustrezna ustna higiena del naših življenjskih navad, se lahko veselimo tudi zdravih zob in dlesni. O novih izdelkih OROXID, ustni vodi in pršilu smo pisali v februarski izdaji revije Bogastvo zdravja.

Bogastvo zdravja članek feb17

Ustna higiena in zdravljenje težav v ustni votlini

V oddaji Klepet ob kavi nam Mag. Pharm. Dominika Tompa Majcen predstavi kako Oroxid izdelki pomagajo pri zdravljenju težav v ustni votlini.

Oglejte si video

Predstavitev v oddaji “Popoldanski klepet” na TV Veseljak

Izdelki OROXID so nepogrešljiv del ustne higiene.
Zagotovo si zaslužijo svoje mesto v vsaki družini. Tako kot imamo vsi pasto za zobe ali ščetko, bi bilo priporočljivo, da imamo tudi OROXID izdelke.
Primerni so tako za otroke, ko za odrasle.

Z izdelki OROXID vzdržujemo higieno v ustni votlini ali si pomagamo pri različnih težavah (vnete in krvaveče dlesni, skelenje zob, itd.)
Njihova prednost pred ostalimi podobnimi izdelki je tudi v tem, da ne vsebujejo klorheksidina in alkohola, ki sta nevarna za naše zdravje.

Več o izdelkih OROXID pa si oglejte v prispevku iz oddaje Popoldanski klepet

Gostovali smo v oddaji Klepet ob kavi

Dne 28.9 smo na oddaji Klepet ob kavi na TV3 govorili s strokovnjakom ustne problematike Janezom Vrboškom, dr. dent.med. govorili o problematiki parodontoze, ustrezni ustni higieni ter o tem, kako si pomagamo pri težavah v ustni votlini. 

Če ste prispevek slučajno zamudili, si ga lahko pogledate tukaj:

Oglejte si video

Gostovali smo v oddaji Prava ideja

Ker Slovenija premore veliko dobrih idej, inovacij in kakovostnih proizvodov ter storitev, je farmacevtka Domnika Tompa Majcen ustvarila inovativni liniji OXILVER® in OROXID®.

OROXID® je medicinski pripomoček za vzdrževanje ustne votline in pomoč pri različnih težavah OXILVER® pa terapevtska kozmetika, ki predstavlja nov koncept zdravja in lepote pri tretiranju kože in nohtov.

Oglejte si prispevek iz oddaje Prava ideja

Več o obeh linija izdelkov si preberite tukaj.