-20%

Set za nego nohtov in obnohtne kože

Pršilo in gel za nego in pomoč pri težavah z nohti in obnohtno kožo. prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno

Paket za intenzivno nego in tretiranje težav z nohti in obnohtno kožo.Vsebina: Oxilver Nail solution in Oxilver Skin gel.

46.08

Predračun
Po povzetju
Diners
Maestro
Mastercard
Paypal
Visa

Opis

Set za nego nohtov in obnohtne kožeMoč kisika za zdravje vaših nohtov in obnohtne kože

Inovativna kombinacija aktivnega kisika in ionskega srebra s procesom oksigenacije blaži simptome različnih neželenih procesov na koži in nohtih.

OXILVER® izdelki so primerni kot osnova za nego, hidracijo in čiščenje kože in nohtov. Kombinacija aktivnega kisika in ioniziranega srebra deluje antiseptično in regenerativno. Ob stiku raztopine ali gela pride do uničenja škodljivih mikrobov  in sprostitve aktivnega kisika. Ko ta pride v celico, vstopa v mitohondrije, ki so pljuča celice. Na ta način celica dobi potreben kisik in energijo, ki sta potrebna za normalno opravljanje življenjsko pomembnih procesov.

Kaj vsebuje set za nego nohtov in obnohtne kože

Pantenol v OXILVER® Nail pršilu dostavlja vlago v notranjost nohtov in globje plasti kože ter deluje regenerativno. Ob stiku z nohti in kožo se pretvori v pantotensko kislino (vitamin B5), ki pomaga pri izboljšanju trdnosti nohta. Hialuronska kislina in Aloe vera v  OXILVER® Skin gelu doprineseta k intenzivnemu vlaženju obnohtne kože, k večji prožnosti, napetosti in gladkosti kože. OXILVER® izdelki na ta način pomaga pri celoviti zaščiti in obnovi poškodovanih nohtov in obnohtne kože ter izboljšajo hidracijo, strukturo in njihovo prožnost. Nohti postanejo bolj trdni, svetleči in manj lomljivi, koža pa bolj prožna, elastična ter mehka.

OXILVER® Nail je primeren pri tretiranju in čiščenju različnih neželenih procesov na nohtih, ki so posledica stanja kot so:

  • glivična okužbe nohtov in kože
  • luskavica na nohtih
  • plastenje nohtov
  • krhki in lomljivi nohti

OXILVER® Skin gel  uporabimo:

  • samostojno ali v kombinaciji s pršilom,
  • za intenzivnejši učinek (vneta in razdražena obnohtna koža, bradavice, otiščanci),
  • za bleščeč, naraven, nežno rožnat videz nohtov.

Set za nego nohtov in obnohtne kože – povezani članki:

Težave nohtov
Težave kože

NAČIN UPORABE

OXILVER® nail pršilo razpršite v zadostni količini po želenem predelu nohtov in kože tako, da tretirano mesto povsem navlažite. Raztopino nanesite vsaj 2 do 3-krat dnevnoRazpršujte iz razdalje približno 5 cm tako, da pritisnite na razpršilo 2 do 4-krat zaporedoma. Ob nanosu raztopine na noht in kožo se lahko pojavi penjenje, kar kaže na sproščanje aktivnega kisika. Mesta nanosa ni treba brisati ali izpirati; počakajte le, da se osuši. Za ohranjanje zdravega videza nohtov in obnohtne kože se priporoča redna uporaba izdelka OXILVER® nail pršila več tednov oziroma vse dokler poškodovana površina nohta ne preraste.

OXILVER® skin gel nanesite v zadostni količini po želenem predelu kože 2 do 3-krat dnevno. Mesta nanosa ni treba brisati ali izpirati; počakajte le, da se osuši. Ob nanosu gela na kožo se lahko pojavi penjenje, kar kaže na sproščanje aktivnega kisika.

V primeru, ko je koža zelo izsušena, občutljiva ali podvžena gubam, se priporoča vsakodneven nanos lahke negovalne emulzije, negovalnega olja ali kreme, ki koži zagotovita primerno zaščito in zadostno elastičnost. Le tako lahko aktivne kisikove spojine omogočijo učinkovito nego in regeneracije kože.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set za nego nohtov in obnohtne kože”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja