OXILVER® Nail solution za nohte 100 ml

Pršilo za nego in pomoč pri lajšanju težav na nohtih. prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno

Raztopina na naraven način poskrbi za hitro in učinkovito pomoč pri razcepljenih, lomljivih nohtih:
✔ povrne trdnost in sijaj
✔ izboljša stukturo nohtov
✔ spodbuja obnovo nohtov
✔ deluje blago antiseptično
✔ zmanjša dehidriranje in lomljivost

Raztopina za nohte v obliki pršila je primerna za nego in pomoč pri težavah teh kot osnova za vzdrževanju zdravih nohtov.
Več o izdelku >>

31.10

Predračun

Po povzetju

Diners
Maestro
Mastercard
Paypal
Visa
Ob nakupu 2 izdelkov 10% popust, ob nakupu 3 ali več 20% popust! *popust se obračuna na košarici in zaključku nakupa.

Opis

OXILVER® Nail solution pršilo 100 ml

Oxilver® Nail solution je inovativno pršilo za nohte in obnohtno kožo, ki deluje na osnovi aktivnega kisika. Ob stiku raztopine s kožo ali nohti, se sprosti aktivni kisik v obliki številnih drobnih mehurčkov, ki površino čistijo, negujejo, regenerirajo in oksigenirajo. Nohti postanejo po uporabi bolj svetleči, trdni in manj lomljivi, obnohtna koža pa prožna, elastična ter mehka.

KAJ SO LOMLJIVI IN RAZCEPLJENI NOHTI?

 • Kadar govorimo o razcepljenih nohtih, imamo v mislih težave z nohti, ki se lomijo, cepijo, luščijo in krušijo, so slabe stukture ter izgubijo elastičnost.
 • vzrok je lahko v zunanjih dejavnikih: gospodinjska opravila, pogosto umivanje rok ali nepravilna skrb za nohte, vpliv hladnega zraka, vetra ter suhih in ogrevanih prostorov.
 • Nohti se lahko cepijo in lomijo tudi zaradi enolične prehrane, pomanjkanja vitaminov iz skupine B, železa in cinka.
 • V nekaterih primerih so krive motnje v delovanju ščitnice, avtoimune bolezni (luskavica, dermatitis) ali glivična okužba nohtov.

MESTO IN NAČIN UPORABE OXILVER® NAIL SOLUTION PRI GLIVICAH NA NOHTIH

Revolucionarna sestava izdelka zagotavlja visoko učinkovitost:
aktivni kisik – s procesom oksigenacije pomaga pri različnih neželenih spremembah na nohtih in obnohtni koži (poškodbe nohtov, bolezni). Oskrba nohtov z aktivnim kisikom spodbudi regeneracijo celic ter spodbudi njihovo obnovo.
ionsko srebro – okrepi delovanje aktivnega kisika 3-10 krat in njegov protimikrobni učinek.
pantenol – privlači vlago iz ozračja in veže nase molekule vode. S tem nohte vlaži in preprečuje njihovo lomljivost in dehidriranje. Poleg vlažilne fuknkcije deluje pantenol izrazito regenerativno. Ob stiku z nohti se pretvori v pantotensko kislino (vitamin B5), ki pomaga pri izboljšanju trdnosti nohta.

Uporaba: OXILVER® Nail solution razpršite v zadostni količini po želenem predelu nohtov tako, da tretirano mesto povsem navlažite. Raztopino nanesite vsaj 2 do 3-krat dnevno. Pojav penjenja na predelu nanosa raztopine je lahko pokazatelj sprememb zaradi prisotnosti mikrobov kot so glivice ali bakterije. Nohte je potrebno redno striči ter piliti zadebeljene okužene površine. 

KDAJ VSE ŠE PRIPOROČATE OXILVER® NAIL SOLUTION ZA NOHTE?

OXILVER® Nail solution je osnova za nego nohtov:
 • zboljša trdnost nohtov
 • poveča hidracijo in voljnost nohtov
 • odstrani porumenelost nohtov
 • obnohtno kožico ohranja prožno in mehko
 • omogoča preventivo pred okužbami ob obiskih bazena, fitnesa, savne ipd.

Ionizirano srebro deluje komplementarno z aktivnim kisikom ter poveča njegov učinkovitost od 3-10 krat. Pantenol dostavlja vlago v notranjost nohtov ter deluje regenerativno. Ob stiku z nohti in kožo se pretvori v pantotensko kislino (vitamin B5), ki pomaga pri izboljšanju trdnosti nohta.

KAJ PA LASTNOSTI OXILVER® NAIL SOLUTION ZA NOHTE?

OXILVER® Nail solution je varen in učinkovit:
 • Zagotavlja visoko čistost in kakovost aktivnih kisikovih spojin
 • Ni poznanih interakcij z drugimi izdelki ali zdravili in se lahko kombinira z vsemi kozmetičnimi ali zdravilnimi izdelki
 • Ne vsebuje nanodelcev in CMR (rakotvornih, mutagenih in reprotoksičnih) snovi
 • Uporaba je časovno neomejena, saj ne povzroča rezistence (kot je značilna pri antimikotikih)
 • Kože, nohtov ne masti, temveč vlaži in neguje
 • Način uporabe je enostaven – v obliki pršila brez vtiranja ali lakiranja
 • Primeren za vse tipe nohtov in kože
 • Primeren za nego nohtov pri odraslih in mladostnikih

INOVATIVNA KOMBINACIJA 3X ODLIČNIH SESTAVIN

2. Aktivni kisik
AKTIVNI KISIK

Ob stiku raztopine/gela s površino nohta pride do delovanja aktivnih kisikovih spojin, pri čemer nastane voda in aktivna oblika kisika, ki prehaja v človeške celice. Sproščeni kisik aktivira telesu lasten proces oksigenacije in regeneracije celic kože in nohtov. 

1. Ionsko srebro
IONSKO SREBRO

Kombinacija aktivnega kisika in ionskega srebra deluje komplementarno, učinkovitost aktivnega kisika se zaradi dodatka ioniziranega srebra poveča od 3-10 krat. Srebro je prisotno v ionski obliki, ki ne prehaja celice in nima nepreverjenih učinkov. 

Vitamin B5
PANTENOL

Pantenol s svojo molekulsko strukturo privlači vlago iz ozračaja in nase veže molekule vode. S tem nohte vlaži ter preprečuje njihovo lomljivost. Ob stiku z nohti se pretvori v pantotensko kislino (vitamin B5), ki pomaga pri izboljšanju trdnosti nohta. 

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Ne, uporaba izdelka ni časovno omejena in se lahko uporablja vsakodnevno, dolgotrajno.

Bela pena je lahko pokazatelj sprememb na površini zaradi prisotnosti glivic ali bakterij. Mesta nanosa ni treba brisati ali izpirati; počakajte le, da se osuši.

Lahko, vendar je učinkovitost izdelka manjša. Aktivni kisik namreč ne more prodreti skozi debelo plast laka. Svetujemo uporabo OXILVER® Nail solution po odstranitvi laka za hitrejšo obnovo in nego poškodovanih nohtov.

Da, uporaba izdelka je varna. Srebro je prisotno v ionski obliki, ki ne prehaja v celice in nima neželenih oz. nepreverjenih učinkov.

VSESTRANSKA UPORABA

OXILVER® Nail solution pršilo - uporaba

Kako tretiramo težave z nohti?

.

NAČIN UPORABE

NAČIN UPORABE OXILVER® NAIL SOLUTION:

OXILVER® Nail solution razpršite v zadostni količini po želenem predelu nohtov in kože tako, da tretirano mesto povsem navlažite. Raztopino nanesite vsaj 2 do 3-krat dnevno. Razpršujte iz razdalje približno 5 cm tako, da pritisnite na razpršilo 2 do 4-krat zaporedoma. Ob nanosu raztopine na noht in kožo se lahko pojavi penjenje, kar kaže na sproščanje aktivnega kisika. Mesta nanosa ni treba brisati ali izpirati; počakajte le, da se osuši.

Pojav penjenja na predelu nanosa raztopine je lahko pokazatelj sprememb zaradi prisotnosti mikrobov kot so glivice ali bakterije.

Za ohranjanje zdravega videza nohtov in obnohtne kože se priporoča redna uporaba izdelka OXILVER® Nail solution več tednov oziroma vse dokler poškodovana površina nohta ne preraste. 

6a. Oxilver Nail Spray - Uporaba

.

SESTAVA

SESTAVA:

OXILVER® Nail solution vsebuje: Aqua, Hydrogen Peroxide*, Panthenol, Ionised Silver, Parfum, Propylene Glycol, Triacetin.

* vodikov peroksid je pridobljen po posebnem zahtevnem tehnološkem postopku in je prečiščen ter stabiliziran s »food grade« stabilizatorjem do najvišje stopnje čistosti. Tako pridobljene oksidne spojine predstavljajo najboljši približek biološke oblike vodikovega peroksida, ki ga proizvajajo naše imunske celice. Zato ga celice prepoznajo in sprejmejo kot sebi lastnega, v obliki aktivnih kisikovih spojin. Izdelek je tako varen, primeren za otroke in odrasle. 

Izdelek - Oxilver Nail Spray - sestava

PREVIDNOSTNI UKREPI IN OPOZORILA:

OXILVER® Nail solution je namenjen za zunanjo uporabo. Shranjujte pri temperaturi od 5°C do 25°C ter zaščiteno pred svetlobo. Če izdelek pride v stik z očmi, jih takoj izperite pod tekočo vodo.
Izdelek - Oxilver Nail Spray - sestava

.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “OXILVER® Nail solution za nohte 100 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja