-20%

Set za intenzivno ustno nego

Pršilo in raztopina za intenzivno higieno in zdravljenje. prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno
Paket za intenzivno ustno higieno ter pomoč pri težjih oblikah vnetja obzobnih tkiv.Vsebina:

23.68

Predračun
Po povzetju
Diners
Maestro
Mastercard
Paypal
Visa

Opis

Set za intenzivno ustno negoMoč kisika za zdravje vaše ustne votline

Kaj vsebuje Set za intenzivno ustno nego?

OROXID® forte je inovativna oralna raztopina na osnovi aktivnih kisikovih spojin. Gre za nov mehanizem delovanja, ki oksigenira, regenerira in dezinficira ustno votlino.

OROXID® forte je namenjen zlasti lajšanju in preprečevanju bolezni obzobnih tkiv. Te so vnete, krvaveče dlesni, ginigivitis, parodonitis in poškodbe dlesni zaradi posegov. Priporoča se kot intenzivna ustna higiena. Le ta v primeru težav pri čiščenju implantatov, mostičkov, protez in prevlek ter pomaga pri preprečevanju nastanka zadaha, zobnih oblog ter razjed na sluznici.

Raztopino OROXID® 250 ml je primerna za uporabo doma in kot pomoč pri tretiranju težav v ustni votlini, saj takrat potrebujemo večjo količino oralne raztopine.

Pršilo OROXID® 100 ml je namenjeno lažjemu prenašanju izdelka pri ljudeh, ki morajo čistiti in spirati ustno votlino tudi preko dneva. Ti so: mladina s fiksnimi zobnimi aparati, ljudje s slabim zadahom, aftami. OROXID® v obliki 100 ml plastenke je primeren tudi za potovanja z letalom.

Raztopina OROXID® je edina v Evropi registrirana kot medicinski pripomoček za preprečevanje in zmanjševanje parodontalne bolezni ter zdravljenje vnetij v ustni votlini. Ker ne vsebuje alkohola in klorheksidina, je varna, učinkovita za odrasle in otroke, tako za občasno kot tudi vsakodnevno oz. dolgotrajno uporabo.

Izdelki Oroxid

Izdelki OROXID® prinašajo popolnoma nov mehanizem delovanja, ki poškodovane dlesni in sluznico oskrbijo s kisikom, jo oksigenirajo, negujejo in obnavljajo. Stik raztopine z ustno sluznico vodi v ciljano uničenje škodljivih mikroogranizmov. Istočasno se sprosti aktivna oblika kisika, ki jo opazimo kot rahlo penjenjeMehurčki mehanično čistijo in debrijo vneta področja ter blagodejno delujejo na mikrookolje poškodovane sluznice. Zmanjša ali odstrani se vnetje, slab zadah, obloge na jeziku in zobeh. Raztopina zlahka prehaja do težko dostopnih mest  pod dlesnijo ali med zobmi, ki jih z uporabo zobne ščetke ne dosežemo. Zato je izrednega pomena vsakodnevna uporaba OROXID® raztopine, da lahko zagotovimo ustno higieno teh težko dostopnih mest. OROXID® s procesom oksigenacije in regeneracije pripomore k zmanjšanju vnetja in hitrejši obnovi prizadete površine.

V raztopino je dodana  mešanica zelišč Actipone® (ingver, ameriški slamnik in mirta), ki dopolnjuje delovanje aktivnih kisikovih spojin, zavira razmnoževanje škodljivih bakterij in nalaganje zobnih oblog.

Set za intenzivno ustno nego – povezani članki:

Težave ustne votline

NAČIN UPORABE

OROXID® forte oralna raztopina 250 ml se pri vnetnih stanjih priporoča 2 do 3-krat na dan, za preventivne namene in vzdrževanje dobre higiene ustne votline pa 1 do 2-krat na dan. Izdelek uporabljajte najbolje med ali po opravljenem ščetkanju zob. Približno 10 ml tekočine (vsebino dveh zamaškov) nalijte v kozarec, jo žvrkljajte približno 30 sekund in izpljunite. Ni potrebno izpirati.

OROXID® fortev oralno pršilo 100 ml se pri vnetnih stanjih priporoča 2 do 3-krat na dan, za preventivne namene in vzdrževanje dobre higiene ustne votline pa 1 do 2-krat na dan. Izdelek uporabljajte najbolje med ali po opravljenem ščetkanju zob. Razpšite raztopino v ustno votlino s 3 do 4 pritiski na pršilo, jo žvrkljajte približno 30 sekund in izpljunite. Ni potrebno izpirati.

Ob stiku OROXID® forte raztopine s sluznico  se sprosti aktivni kisik v obliki niza drobnih mehurčkov, ki se lahko čuti kot blago penjenje v ustih. Zaradi svojih mehaničnih lastnosti in sproščanja kisika vpliva na mikrookolje poškodovane sluznice.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set za intenzivno ustno nego”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja