-20%

Set za popolno nego kože

Pršilo in gel za nego in pomoč pri težavah s kožo. prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno

Paket za mladostno kožo neguje, čisti, vlaži in obnavlja ter upočasni procese staranja.Vsebina: Oxilver Skin solution in Oxilver Skin gel.

46.08

Predračun
Po povzetju
Diners
Maestro
Mastercard
Paypal
Visa

Opis

Set za popolno nego kože – Moč kisika za zdravje vaše kože

Inovativna kombinacija aktivnega kisika in ionskega srebra s procesom oksigenacije blaži simptome različnih neželenih procesov na koži ter vidno izboljša njen videz.

OXILVER® Skin izdelki so primerni kot osnova za nego, hidracijo in oksigenacijo kože, kar posledično vpliva na upočasnitev znakov staranja kože. Kombinacija aktivnega kisika in ioniziranega srebra deluje antiseptično in regenerativno. Ob stiku raztopine ali gela pride do uničenja škodljivih mikrobov  in sprostitve aktivnega kisika. Ko ta pride v celico, vstopa v mitohondrije, ki so pljuča celice. Na ta način celica dobi potreben kisik in energijo, ki sta potrebna za normalno opravljanje življenjsko pomembnih procesov.

Dodatne sestavine v OXILVER® Skin izdelkih zagotavljajo nego, voljnost in sijoč videz kože. Hialuronska kislina in Aloe vera doprineseta k intenzivnemu vlaženju kože, k večji prožnosti, napetosti in gladkosti kože. Hialuronska kislina je sestavni del kože in lahko nase veže do 1000-kratno količino vode glede na lastno maso. Aloe vera ima sposobnost prenosa aktivnih snovi, kar poveča vlaženje in obnovo kože.

Set za popolno nego kože vsebuje izdelke, ki pomagajo pri:

 • nečisti in aknasti koži,
 • rdeči in občutljivi koži (herpes, površinske opekline)
 • razpokani in suhi koži (dermatitis, luskavica, ragade na petah, ekcemi)

OXILVER® Skin pršilo 100 ml uporabimo:

 • samostojno ali v kombinaciji z gelom,
 • na predelih, ki potrebujejo intenzivnejšo čiščenje (nečista, aknasta koža),
 • na večjih površinah kože,
 • pri odebeljenih in poroženelih površinah, kjer tekočina omogoča hitrejše in lažje prodiranje in mehčanje kože (komolci, pete, členki).

OXILVER® Skin gel 30 ml uporabimo:

 • samostojno ali v kombinaciji s pršilom,
 • na manjših ali  lokaliziranih površinah (predel oči, ustnice, obraz, vrat),
 • na predelih, ki zahtevajo intenzivnejšo nego (gube, pigmentacije).

Kombinacijo OXILVER® Skin pršila in gela uporabimo pri:

 • intenzivnejšemu čiščenju in negi aknaste, nečiste kože,
 • mehčanju in čiščenju poroženelih plasti pri razpokani koži na petah, odebeljeni koži pri bradavicah in otiščancih.

Set za popolno nego kože – povezani članki:

Težave kože

NAČIN UPORABE

OXILVER® skin pršilo razpršite v zadostni količini po želenem predelu kože 2 do 3-krat dnevno. Razpršujte iz razdalje približno 5 cm tako, da pritisnite na razpršilo 2 do 4-krat zaporedoma. Ob nanosu raztopine na kožo se lahko pojavi penjenje, kar kaže na sproščanje aktivnega kisika. Mesta nanosa ni treba brisati ali izpirati; počakajte le, da se osuši.

OXILVER® skin gel nanesite v zadostni količini po želenem predelu kože 2 do 3-krat dnevno. Mesta nanosa ni treba brisati ali izpirati; počakajte le, da se osuši. Ob nanosu gela na kožo se lahko pojavi penjenje, kar kaže na sproščanje aktivnega kisika.

V primeru, ko je koža zelo izsušena, občutljiva ali podvžena gubam, se priporoča vsakodneven nanos lahke negovalne emulzije, negovalnega olja ali kreme, ki koži zagotovita primerno zaščito in zadostno elastičnost. Le tako lahko aktivne kisikove spojine omogočijo učinkovito nego in regeneracije kože.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set za popolno nego kože”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja