-20%

Set za popolno nego kože

Pršilo in gel za nego in pomoč pri težavah s kožo. prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno

Paket za mladostno kožo neguje, čisti in obnavlja ter upočasni procese staranja. Vsebuje:
✔ OXILVER® Skin solution 100 ml
✔ OXILVER® Skin gel 30 ml

Paket je namenjen kot pomoč koži, ki zahteva čiščenje kože z raztopino in intenzivno nego z gelom.
Več o izdelku >>

Original price was: 57.60€.Current price is: 46.08€.

Predračun

Po povzetju

Diners
Maestro
Mastercard
Paypal
Visa
Ob nakupu 2 izdelkov 10% popust, ob nakupu 3 ali več 20% popust! *popust se obračuna na košarici in zaključku nakupa.

Opis

Set za popolno nego kože: OXILVER® Skin solution in OXILVER® Skin gel

OXILVER® Skin je učinkovita in varna terapevtska kozmetika osnovi aktivnih kisikovih spojin, namenjena za nego in pomoč pri težavah na koži. Ob stiku raztopine s kožo se sprosti aktivni kisik, ki v kombinaciji z ioniziranim srebromhialuronsko kislino in Aloe vero kožo oksigenira, regenerira, čisti, neguje in deluje blago antiseptično.

KDAJ UPORABITI, KDAJ PRIPOROČATE?

Set za popolno nego kože priporočamo: 
 • Kadar želimo osnovo za vzdrževanje zdravega videza: svilnato mehko, napeto, sijočo kožo
 • V primerih, ki zahtevajo intenzivno čiščenje z raztopino in nego z gelom (aknasta, nečista koža)
 • V primerih odebeljene, poroženele kože, ki zahteva intenzivno mehčanje kože (bradavice, otiščanci, ragade na petah)
 • V primerih, ki zahtevajo upočasnitev staranja kože (gube, pigmentni madeži)
 • Kot del domače lekarne, kjer sta raztopina (sončne opekline, odrgnine in žulji) in gel (piki insektov, herpes) obvezna oprema

KAJ VSEBUJE SET ZA POPOLNO NEGO KOŽE?

 1. OXILVER® Skin solution 100 ml

Raztopina je primerna za uporabo na večjih površinah kože (dermatisi, luskavica, ekcemi) ter pri zelo suhih, odebeljenih in poroženelih površinah, kjer tekočina omogoča hitrejše in lažje prodiranje in mehčanje kože (komolci, pete, členki). Raztopina je primerna tudi za čiščenje kože v primeru aken.

 1. OXILVER® Skin gel 30 ml

Gel je primeren za uporabo na manjših ali  lokaliziranih površinah (predel oči, ustnice, obraz, vrat), ki potrebujejo daljši čas delovanja (gube, pigmentacije).

KAJ VSEBUJE SET ZA POPOLNO NEGO KOŽE?

 1. OXILVER® Skin solution 100 ml

Raztopina je primerna za uporabo na večjih površinah kože (dermatisi, luskavica, ekcemi) ter pri zelo suhih, odebeljenih in poroženelih površinah, kjer tekočina omogoča hitrejše in lažje prodiranje in mehčanje kože (komolci, pete, členki). Raztopina je primerna tudi za čiščenje kože v primeru aken.

 1. OXILVER® Skin gel 30 ml

Gel je primeren za uporabo na manjših ali  lokaliziranih površinah (predel oči, ustnice, obraz, vrat), ki potrebujejo daljši čas delovanja (gube, pigmentacije). 

KAJ PA LASTNOSTI SETA ZA POPOLNO NEGO KOŽE?

OXILVER® Skin izdelki so varni in učinkoviti:
 • Zagotavljajo visoko čistost in kakovost aktivnih kisikovih spojin
 • Ni poznanih interakcij z drugimi izdelki ali zdravili in se lahko kombinirajo z vsemi kozmetičnimi ali zdravilnimi izdelki ter metodami
 • Ne vsebujejo nanodelcev in CMR (rakotvornih, mutagenih in reprotoksičnih) snovi
 • Uporaba je časovno neomejena, saj ne povzročajo rezistence (kot je značilna pri antibiotikih, kortikosteroidih),
 • Kože ne mastijo, temveč vlažijo in negujejo,
 • Način uporabe je enostaven – v obliki gela in pršila brez vtiranja
 • Primerni so za vse tipe kože (občutljivo, rdečo, suho, problematično)
 • Primerni so za nego kože pri odraslih in mladostnikih

INOVATIVNA KOMBINACIJA 4X ODLIČNIH SESTAVIN

2. Aktivni kisik
AKTIVNI KISIK

Ob stiku raztopine/gela s površino kože pride do delovanja aktivnih kisikovih spojin, pri čemer nastane voda in aktivna oblika kisika, ki prehaja v človeške celice. Sproščeni kisik aktivira telesu lasten proces oksigenacije in regeneracije celic kože. 

1. Ionsko srebro

IONSKO SREBRO

Kombinacija aktivnega kisika in ionskega srebra deluje komplementarno, učinkovitost aktivnega kisika se zaradi dodatka ioniziranega srebra poveča od 3-10 krat. Srebro je prisotno v ionski obliki, ki ne prehaja celice in nima nepreverjenih učinkov. 

3. Hialuronska kislina

HIALURONSKA KISLINA

Hialuronska kislina je sestavni del kože in lahko nase veže do 1000x količino vode glede na lastno maso ter celice kože intenzivno hidrira. V telesu nastopa kot del sinovilane tekočine v sklepih in tako deluje kot lubrikant, sodeluje pa tudi v procesih nastajanja kolagena in elastina. 

4. Aloe vera

ALOE VERA

Aloe vera ima sposobnost prenosa aktivnih snovi, kar poveča vlaženje in obnavljanje kože. Koža dobi pomembna hranila za rast zdravega tkiva in se hitreje celi. Aloja vera na koži ustvari zaščitno plast in tako preprečuje tud njeno izsuševanje. 

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Ne, uporaba izdelkov ni časovno omejena in se lahko uporabljajo vsakodnevno, dolgotrajno.

Raztopina je namenjena za predele kože, ki potrebujejo intenzivnejše čiščenje (praske, odrgnine) in uporabi na večjih površinah zelo suhe, poroženele kože (komolci, pete, členki).
Gel je primeren za uporabo na manjših, točkastih površinah (obraz, ustnice, vrat), ki potrebujejo intenzivnejšo nego in dolgotrajnejše delovanje (gube, pigmentacija, herpes).

Kombinacijo raztopine in gela priporočamo v primerih, ki zahtevajo čiščenje kože z raztopino in tretiranje z gelom (aknasta, nečista koža) ter v primerih odebeljene, poroženele kože, ki zahteva intenzivnejše tretiranje.

OXILVER® izdelki so hidratantni in ne vsebujejo maščobne faze. Za ta del moramo zato sami poskrbeti. Iz izkušenj je znano, da je prizadeta koža zaradi dermatitisa, luskavice in drugih stanj razdražena, pordela in občutljiva, zato jo sloj lahke emulzije zaščiti. Še enkrat opozorilo – olje je potrebno nanašati na mokre roke in nato na kožo, saj se s tem ustvari emulzija. Ne priporočamo nanašanja čistega olja. Priporočamo lekarniško olivno olje, odsvetujemo pa kozmetična oz. odišavljena olja, ki še dodatno dražijo kožo.

Na možnost posvetlitve poraščenih predelov izrecno opozarjamo v navodilih. Nekaterim ljudem je ta učinek všeč (npr. za posvetlitev narastka ali celo barvanje pramenov), drugim žal ne, je pa učinek zgolj začasen. Do njega pride zaradi reakcije med aktivnim kisikom in kovinskim ionom v naravnem ali umetnem barvilu dlak oz. las.

VSESTRANSKA UPORABA

OXILVER® Skin solution - uporaba

OXILVER® Skin gel - uporaba

.

NAČIN UPORABE

NAČIN UPORABE SETA ZA POPOLNO NEGO KOŽE:

OXILVER® Skin raztopino oz. gel enakomerno razpršite oz nanesite na želeni predel kože 2 do 3-krat dnevno. Mesta nanosa ni potrebno brisati ali izpirati; počakajte le, da se osuši.

Ob nanosu raztopine na kožo se lahko pojavi penjenje, kar kaže na sproščanje aktivnega kisika.

Priporočena uporaba pri zelo suhi, razdraženi, občutljivi koži:

V primeru, ko je koža zelo izsušena ali podvžena gubam, se priporoča vsakodneven nanos lahke negovalne emulzije, negovalnega olja ali kreme, ki koži zagotovita primerno zaščito in zadostno elastičnost. Le tako lahko aktivne kisikove spojine omogočijo učinkovito nego in regeneracije kože.

Priporočena uporaba pri nečisti, aknasti koži:

 1. Bombažno vato zmočimo pod vodo, jo ožamemo ter nanjo razpršimo raztopino OXILVER® Skin solution.
 2. Z vato nežno očistimo obraz.
 3. Na problematične predele kože v tankem sloju nanesemo OXILVER® Skin gel, s čimer podaljšamo delovanje aktivnega kisika, čiščenje, hidracijo in nego.
 4. Mesto nanosa ni potrebno brisati ali spirati; počakamo le da se osuši.
 5. Nadaljujemo z vsakodnevno nego obraza, kremo, ličili.
6a. Set za popolno nego kože - Uporaba

.

SESTAVA

SESTAVA:

OXILVER® Skin solution vsebuje: Aqua, Hydrogen Peroxide*, Aloe barbadensis Leaf Juice, Ionised Silver, Sodium Hyaluronate, Parfum, Propylene Glycol, Triacetin.

OXILVER® Skin gel vsebuje: Aqua, Hydrogen Peroxide*, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Colloidal Silver, Sodium Hyaluronate, Triethanolamine, Parfum, Propylene Glycol, Triacetin.

* vodikov peroksid je pridobljen po posebnem zahtevnem tehnološkem postopku in je prečiščen ter stabiliziran s »food grade« stabilizatorjem do najvišje stopnje čistosti. Tako pridobljene oksidne spojine predstavljajo najboljši približek biološke oblike vodikovega peroksida, ki ga proizvajajo naše imunske celice. Zato ga celice prepoznajo in sprejmejo kot sebi lastnega, v obliki aktivnih kisikovih spojin. Izdelek je tako varen, primeren za otroke in odrasle.

7a. Set za popolno nego kože - Sestava

PREVIDNOSTNI UKREPI IN OPOZORILA:

OXILVER® Skin solution in gel sta namenjena za zunanjo uporabo. Shranjujte pri temperaturi od 5°C do 25°C ter zaščiteno pred svetlobo. Če izdelek pride v stik z očmi, jih izperite pod tekočo vodo.

Pri uporabi na poraščenih predelih je možna je posvetlitev las ali dlak. 

7a. Set za popolno nego kože - Sestava

.