OXILVER® Skin solution za kožo 100 ml

Pršilo za nego in pomoč pri lajšanju težav na koži. prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno prazno

Raztopina za nego in pomoč pri težavah s kožo:
✔ nečista in aknasta koža
✔ rdeča in razdražena koža
✔ suha in razpokana koža

Izdelek je namenjen za uporabo na večji površini kože ter kot osnova za čiščenje in vzdrževanje zdravega videza kože.
Več o izdelku >>

31.10

Bulk deal
Quantity Discount Discounted price
3 - 1000 20% 24.88
Bulk pricing will be applied to package:

Predračun

Po povzetju

Diners
Maestro
Mastercard
Paypal
Visa

Opis

OXILVER® Skin solution 100 ml

OXILVER® Skin solution je učinkovita in varna terapevtska kozmetika osnovi aktivnih kisikovih spojin, namenjena za nego in pomoč pri težavah na koži. Ob stiku raztopine s kožo se sprosti aktivni kisik, ki v kombinaciji z ioniziranim srebromhialuronsko kislino in Aloe vero kožo oksigenira, regenerira, čisti, neguje in deluje blago antiseptično.

OXILVER® Skin solution je primeren za uporabo na večji površini kože ter pri zelo suhih, poroženelih površinah, saj tekočina lažje in hitreje prodre v poroženelo plast kože, ki jo zmehča in naredi prožno.  

KDAJ UPORABITI, KDAJ PRIPOROČATE?

OXILVER® Skin solution je učinkovita pomoč pri težavah, saj: 
 • očisti in zmanjša masten lesk kože pri aknasti koži
 • pomiri kožo po prekomernem sončenju, depilaciji
 • spodbuja obnovo poškodovane kože – povšinske rane, odrgnine
 • vlaži in obnavlja razpokano kožo
 • mehča otiščance, zadebeljeno kožo na petah
 • blaži simptome različnih neželenih procesov na koži, ki se kažejo kot rdeča in občutljiva ter suha in razpokana povrhnjica
 • deluje blago antiseptično ter zavira rast mikrobov
 • v kombinaciji z OXILVER® Skin gelom za intenzivno nego in tretiranje

KDAJ VSE ŠE PRIPOROČATE OXILVER® SKIN SOLUTION?

OXILVER® Skin solution je osnova za nego kože: 
 • čisti, vlaži in obnavlja kožo
 • mehča poroženelo, zadebeljeno kožo
 • upočasni proces staranja kože, nastanka gub
 • zmanjšuje videz pigmentnih madežev
 • ohranja zdrav in svež videz kože

Ionizirano srebro deluje komplementarno z aktivnim kisikom ter poveča njegov učinkovitost od 3-10 krat. Hialuronska kislina in Aloe vera doprineseta k intenzivnemu vlaženju ter k večji prožnosti, napetosti in gladkosti kože.

KDAJ VSE ŠE PRIPOROČATE OXILVER® SKIN SOLUTION?

OXILVER® Skin solution je osnova za nego kože: 
 • čisti, vlaži in obnavlja kožo
 • mehča poroženelo, zadebeljeno kožo
 • upočasni proces staranja kože, nastanka gub
 • zmanjšuje videz pigmentnih madežev
 • ohranja zdrav in svež videz kože

Ionizirano srebro deluje komplementarno z aktivnim kisikom ter poveča njegov učinkovitost od 3-10 krat. Hialuronska kislina in Aloe vera doprineseta k intenzivnemu vlaženju ter k večji prožnosti, napetosti in gladkosti kože.

KAJ PA LASTNOSTI OXILVER® SKIN SOLUTIONA?

OXILVER® Skin solution je varen in učinkovit:
 • Zagotavlja visoko čistost in kakovost aktivnih kisikovih spojin
 • Ni poznanih interakcij z drugimi izdelki ali zdravili in se lahko kombinira z vsemi kozmetičnimi ali zdravilnimi izdelki ter metodami
 • Uporaba je časovno neomejena in se lahko uporablja vsakodnevno za vzdrževanje zdravega videza kože,
 • Kože ne masti, temveč vlaži in neguje,
 • Način uporabe je enostaven – v obliki pršila brez vtiranja
 • Primeren za vse tipe kože (občutljivo, rdečo, suho, problematično)
 • Primeren za nego kože pri odraslih in mladostnikih

INOVATIVNA KOMBINACIJA 4X ODLIČNIH SESTAVIN

2. Aktivni kisik
AKTIVNI KISIK

Ob stiku raztopine/gela s površino kože pride do delovanja aktivnih kisikovih spojin, pri čemer nastane voda in aktivna oblika kisika, ki prehaja v človeške celice. Sproščeni kisik aktivira telesu lasten proces oksigenacije in regeneracije celic kože. 

1. Ionsko srebro
IONSKO SREBRO

Kombinacija aktivnega kisika in ionskega srebra deluje komplementarno, učinkovitost aktivnega kisika se zaradi dodatka ioniziranega srebra poveča od 3-10 krat. Srebro je prisotno v ionski obliki, ki ne prehaja celice in nima nepreverjenih učinkov. 

3. Hialuronska kislina
HIALURONSKA KISLINA

Hialuronska kislina je sestavni del kože in lahko nase veže do 1000x količino vode glede na lastno maso ter celice kože intenzivno hidrira. V telesu nastopa kot del sinovilane tekočine v sklepih in tako deluje kot lubrikant, sodeluje pa tudi v procesih nastajanja kolagena in elastina. 

4. Aloe vera
ALOE VERA

Aloe vera ima sposobnost prenosa aktivnih snovi, kar poveča vlaženje in obnavljanje kože. Koža dobi pomembna hranila za rast zdravega tkiva in se hitreje celi. Aloja vera na koži ustvari zaščitno plast in tako preprečuje tud njeno izsuševanje. 

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Ne, uporaba izdelka ni časovno omejena in se lahko uporablja vsakodnevno, dolgotrajno.

Raztopina je namenjena za predele kože, ki potrebujejo intenzivnejše čiščenje (praske, odrgnine) in uporabi na večjih površinah zelo suhe, poroženele kože (komolci, pete, členki).
Gel je primeren za uporabo na manjših, točkastih površinah (obraz, ustnice, vrat), ki potrebujejo intenzivnejšo nego in dolgotrajnejše delovanje (gube, pigmentacija, herpes).

Kombinacijo raztopine in gela priporočamo v primerih, ki zahtevajo čiščenje kože z raztopino in tretiranje z gelom (aknasta, nečista koža) ter v primerih odebeljene, poroženele kože, ki zahteva intenzivnejše tretiranje.

OXILVER® izdelki so hidratantni in ne vsebujejo maščobne faze. Za ta del moramo zato sami poskrbeti. Iz izkušenj je znano, da je prizadeta koža zaradi dermatitisa, luskavice in drugih stanj razdražena, pordela in občutljiva, zato jo sloj lahke emulzije zaščiti. Še enkrat opozorilo – olje je potrebno nanašati na mokre roke in nato na kožo, saj se s tem ustvari emulzija. Ne priporočamo nanašanja čistega olja. Priporočamo lekarniško olivno olje, odsvetujemo pa kozmetična oz. odišavljena olja, ki še dodatno dražijo kožo.

Na možnost posvetlitve poraščenih predelov izrecno opozarjamo v navodilih. Nekaterim ljudem je ta učinek všeč (npr. za posvetlitev narastka ali celo barvanje pramenov), drugim žal ne, je pa učinek zgolj začasen. Do njega pride zaradi reakcije med aktivnim kisikom in kovinskim ionom v naravnem ali umetnem barvilu dlak oz. las.

VSESTRANSKA UPORABA

OXILVER® Skin solution - uporaba

Nega suhe in poškodovane kože

.

NAČIN UPORABE

NAČIN UPORABE OXILVER® SKIN SOLUTIONA:

OXILVER® Skin solution razpršite v zadostni količini po želenem predelu kože 2 do 3-krat dnevno. Razpršujte iz razdalje približno 5 cm tako, da pritisnite na razpršilo 2 do 4-krat zaporedoma. Ob nanosu raztopine na kožo se lahko pojavi penjenje, kar kaže na sproščanje aktivnega kisika. Mesta nanosa ni treba brisati ali izpirati; počakajte le, da se osuši. 

V primeru, ko je koža zelo izsušena, razpokana in občutljiva, se priporoča predhodni nanos lahke negovalne emulzije ali kapljica lekarniškega olivnega olja, ki koži zagotovita primerno zaščito in elastičnost.

Za ohranjanje zdravega videza kože se priporoča redna uporaba izdelka OXILVER® Skin solution.

6a. Oxilver Skin Spray - Uporaba

.

SESTAVA

SESTAVA:

OXILVER® Skin solution vsebuje: Aqua, Hydrogen Peroxide*, Aloe barbadensis Leaf Juice, Ionised Silver, Sodium Hyaluronate, Parfum, Propylene Glycol, Triacetin.

* vodikov peroksid je pridobljen po posebnem zahtevnem tehnološkem postopku in je prečiščen ter stabiliziran s »food grade« stabilizatorjem do najvišje stopnje čistosti. Tako pridobljene oksidne spojine predstavljajo najboljši približek biološke oblike vodikovega peroksida, ki ga proizvajajo naše imunske celice. Zato ga celice prepoznajo in sprejmejo kot sebi lastnega, v obliki aktivnih kisikovih spojin. Izdelek je tako varen, primeren za otroke in odrasle.

7a. Oxilver Skin Solution - Sestava

PREVIDNOSTNI UKREPI IN OPOZORILA:

OXILVER® Skin solution je namenjen za zunanjo uporabo. Shranjujte pri temperaturi od 5°C do 25°C ter zaščiteno pred svetlobo. Če izdelek pride v stik z očmi, jih izperite pod tekočo vodo.

Pri uporabi na poraščenih predelih je možna je posvetlitev las ali dlak.

7a. Oxilver Skin Solution - Sestava

.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “OXILVER® Skin solution za kožo 100 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja